welling buiten DSC_0023-2.jpg
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Het positieve aan de horecasluiting is dat we nu eens te meer merken hoe belangrijk het café is als plek voor de sociale contacten. We voelen dit tot in onze botten. Ik hoorde de heer J. Vonhof, voorzitter van het MKB, zeggen dat we de horeca beter kunnen gebruiken als middel om de sociale contacten te reguleren, anders dan de sociale contacten verder te beperken, wat toch niet goed lukt. 

 

Sociale contacten zijn onmisbaar, zoals, eten, drinken en nog zowat. Het overgrote deel van de horeca is zeer coöperatief en houdt zich aan alle regels. Bij een volgende pandemie zal hier hopelijk wel rekening mee worden gehouden. Nu moeten we nog ‘even’ doorbijten.   

De curves vlakken af, de ziekenhuisopnames stabiliseren, dus wie weet halen we de kerst.

 

Wij zijn al plannen aan het maken voor een kerstversiering die bij dit tijdperk past, het zal verrassend zijn.

 

Intussen gaat het licht in Welling gelukkig nog steeds 3 dagen in de week aan als Edo zijn maaltijden uitserveert. Deze week Boerenkool, Boeuf Bourguignon en Chili con Carne.

Weet wel, goed eten verhoogt de weerstand. 


Tot binnenkort in het café!

Voorlopig is het café gesloten

Onze cocktails

en speciale

wijnen

Van Vollenhoven 
East Indies Pale Ale

 

De East Indies Pale Ale is gebaseerd op
een historisch recept van Van
Vollenhoven. Europese hopsoorten en Spaanse brandewijn worden gebruikt om de originele smaak van een EIPA te creëren.

De Van Vollenhoven brouwerij had in zekere zin een monopolie in Nederlands-Indië, doordat alleen de fusten van Van Vollenhoven in het koelsysteem pasten van de mailschepen die regelmatig van en naar Indië voeren. Door het koelsysteem en de grote hoeveelheid hop die werd toegevoegd aan het bier, bleef het langer houdbaar voor de lange reis naar de andere kant van de wereld.

Het bier werd lokaal gebotteld en daar gedistribueerd door een aantal groothandels en agenten.
Om het bier aantrekkelijker te maken werd er zelfs reclamemateriaal in het Indonesisch verspreid.

Quinta do Casal Monteiro (HUiswijn)

Quinta do Casal Monteiro, opgericht in 1979, produceert landgoedwijnen van Portugese en internationale variëteiten, geplant op een wijngaard van 80 hectare. Het wijnhuis staat op de nalatenschap van Dom Luis de Margaride, die het landgoed in 1928 erfde en zijn leven wijdde aan de studie van de wijnbouw in de Tejo-vallei – een van de oudste wijngebieden op het Iberisch schiereiland. Tegenwoordig is het dit grote respect voor het land en een sterke passie voor de kunst van het wijnmaken dat onze zoektocht drijft om uiteindelijk de beste wijnen te produceren die ons terroir te bieden heeft.

 
pano 2a.jpg
heel_oud_café_modern.jpg
 
20111231-Welling Overhaus003.jpg

CONTACT

Connect

Volg ons op facebook

  • Facebook

ADRES

JW Brouwersstraat 32

1071 LK Amsterdam