Vincent komt uit de onderdruik
De Rode bardame

Welkom bij café Welling

 

Het prettige van de zon is dat je in de schaduw kunt zitten en van het terras, dat je binnen kunt zitten. Maar nu nog niet, het terras lijkt even de hoeksteen van de samenleving te zijn. De NRC had een goed artikel over de (nieuwe) terrascultuur.

 

Vanaf woensdag 28/4 is het terras voorlopig dagelijks open van 13.00 tot 18.00 uur. Hoewel we maar met 2 personen aan een tafeltje mogen zitten, lijken de belangrijke toevallige ontmoetingen weer mogelijk. Het zal wennen zijn met mondkapje op en af en je drankje niet aan de bar mogen halen. Maar samen redden we het wel ... Op de website laten we weten wanneer er aanpassingen in de regels en openingstijden zijn.

Vanaf vrijdag 30/4 18.30 uur is de laatste uitzending te zien van RUW. In Klare Taal praat Jan Haasbroek met Bas Lubberhuizen en Hans van der Klis over De Engelbewaarder (50). Alle vorige uitzendingen zijn nog te zien onder het kopje RUW, ‘eerder uitgezonden’ en kijk vooral ook naar de muziek van Elske Rollema.

Hierbij grote dank aan het team: Jan Haasbroek, Vincent Steinmetz, Elske Rollema met Yarre Stooker en Patricia van Mierlo. We overwegen om, wanneer dat weer mogelijk is, de formule van RUW live in het café te doen, met publiek erbij. En Theo Loevendie popelt om weer met de jazz te beginnen. Nadere mededelingen volgen; kom langs of kijk op de website.

1ecab743-cb64-4352-8e1b-272b06c24805_edi
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld je aan voor de nieuwsbrief
pano 2a.jpg