top of page

week 16

edos keuken logo.jpg
boeuf_edited.png
Woensdag 21 april

Buriyo's met rode bonen, kip (of veggie kip) en rijst. Geserveerd met Mexicaanse tomatensla en guacamole. Als nagerecht een stukje lemon cheesecake.

Donderdag 22 april

Boeuf bourguignon met zilveruitjes, spek en peterselie. geserveerd met gekookte aardappelen. Als dessert mousse au chocolat.

Mail of app je bestelling (minimaal) een dag van te voren. Vega kan ook.

edowessels@hotmail.com

od appen naar 06 196 223 69 

 

Afhalen bij café Welling kan tussen 16.30 en 18.30 uur.

Prijs € 15,00 per maaltijd, inclusief WWT (Welling Winter Toeslag). 

Afrekenen bij voorkeur cash. Pin of een Tikkie kan ook.

 

Café Welling  

JW Brouwersstraat 32         

1071 LK Amsterdam

bottom of page